Ofte stillede spørgsmål i forbindelse med køb og salg af klaverer

Vilhelms Musikværksted har siden 1990 købt og solgt i tusindvis af flygler og klaverer. Vi opkøber og henter instrumenterne over hele landet, og vi leverer ligeledes nye og brugte klaverer og flygler til kunder over hele landet. Vi får i den forbindelse alle mulige spørgsmål, hvoraf vi giver svar på nogle af de mest forekommende på denne side. Overvejer du at købe et klaver eller et flygel, så tag et kig på vores oversigt over KLAVERER TIL SALG og FLYGLER TIL SALG

Svar på spørgsmål vedrørende flygler

Hvad koster et brugt flygel?

Prisen på et godt brugt flygel varierer meget alt afhængig af mærke, model, alder og stand. Du kan være heldig…

Prisen på et godt brugt flygel varierer meget alt afhængig af mærke, model, alder og stand. Du kan være heldig at købe et acceptabelt brugt flygel hos en forhandler for 30.000 kr. Men regn med, at de rigtig gode flygler med en kraftig og farverig sound samt en god lydkarakter starter ved 70.000 kr. Er du til Steinway starter priserne typisk ved 300.000 kr.

Hvad vejer et flygel

Et typisk flygel vejer mellem 300 og 500 kg. Men de store Steinway flygler vejer helt op til 700 kg.

Et typisk flygel vejer mellem 300 og 500 kg. Men de store Steinway flygler vejer helt op til 700 kg.

Svar på spørgsmål vedrørende klaverer

Hvor kan jeg sælge mit klaver

Man kan sælge sit brugte klaver på flere måder. Hver metode har sine fordele og ulemper. En oplagt mulighed er…

Man kan sælge sit brugte klaver på flere måder. Hver metode har sine fordele og ulemper. En oplagt mulighed er at sælge til en forhandler af nye klaverer, men de ønsker som oftest kun at købe dit klaver ifm. et køb af nyt klaver. Du kan også vælge at sælge i en ren handel til en forhandler som Vilhelms Musikværksted, som har specialiseret sig i opkøb af brugte klaverer. Her opnår du som oftest markedsprisen og får afhentet klaveret i dit hjem. Du kan også sælge gennem Den Blå Avis eller Gul og Gratis, men her er det svært at vurdere, hvad prisen skal være, transporten fra dig til køber kan være en vanskelig sag.

Hvad koster et brugt klaver?

Prisen på et godt brugt klaver varierer meget alt afhængig af mærke, model, alder og stand. Du kan være heldig…

Prisen på et godt brugt klaver varierer meget alt afhængig af mærke, model, alder og stand. Du kan være heldig at købe et acceptabelt brugt klaver hos en forhandler for 10.000 kr. Men regn med, at de rigtig gode klaverer med en kraftig og farverig sound samt en god lydkarakter starter ved 20.000 kr.

Hvad er mit klaver værd?

Hvis du ønsker at få en vurdering af prisen på dit klaver med henblik på salg, er det fornuftigste, du…

Hvis du ønsker at få en vurdering af prisen på dit klaver med henblik på salg, er det fornuftigste, du kan gøre at henvende dig til en forhandlere af brugte klaverer. Forhandleren vil spørge sig om klaverets mærke, model, årgang og naturligvis stand, og vil på den baggrund kunne give dig en cirkapris. Du vil hjælpe forhandleren ved at sende ham nogle fotos af klaveret.

Hvad vejer et klaver?

Et klaver vejer typisk mellem 200 og 300 kg..

Et klaver vejer typisk mellem 200 og 300 kg..