Renovering eller reparation af klaverer og flygler pianoværkstedet

Renovering og reparation af klaverer og flygler på pianoværkstedet er vores hovedbeskæftigelse. Vi renoverer og reparerer alle typer klaverer, pianoer, pianetter og flygler. Vores renoverede produkter sælges fra vores pianoværksted og showroom i Taastrup til kunder i Danmark og Sverige.

 

Reparation af klaver - Renovering af flygel

 

Renovering af klaverer og flygler på pianoværkstedet

En renovering betyder i vores optik, at instrumentet kommer på pianoværkstedet i tre måneder, og hele eller dele af indmaden skiftes ud. Når vi påtager os enkeltstående renoveringsopgaver for kunder, er det kun klaverer af særlig høj håndværksmæssig standard, vi tager ind. Det drejer sig om SteinwayBösendorferHindsberg og Yamaha flygler og klaverer.

 

Reparation af klaver og flygel ude hos kunden

Reparation af klaverer og flygler er ikke så omfattende som renovering, og foretages ude hos kunden. Klaverreparation og flygelreparation består typisk af en minutiøs gennemgang af såvel interiør som eksteriør. Rammerne efterses, alle hammerhoveder skiftes ud og strengene kontrolleres. Træet poleres op eller lakeres helt om, så det står som nyt. 

 

Renovering af violiner og andre strengeinstrumenter

Skal du have renoveret en gammel violin eller sat nye strenge på, så klarer vi også det. Violiner, celloer og guitarer udgør en forholdsvis lille del af vores daglige arbejde, men vi tager gerne opgaven. Vi formidler også gerne køb og salg af instrumenterne.

 

Stemning af flygler og klaverer

 Vi tilbyder klaverstemning og flygelstemning over hele Danmark. Kontakt os for nærmere information: 43 44 42 82

 

Pianoværksted med høj faglighed og mange års erfaring

Vilhelms Musikværksted har en lang historie inden for reparation og renovering af klaverer og flygler. Vores dygtige team af erfarne teknikere og håndværkere har en omfattende viden om instrumenterne og deres indre mekanismer. Dette giver os mulighed for at diagnosticere problemer præcist og udføre reparationer og renoveringer med høj præcision.

Ved reparation og renovering anvender vi kun materialer af højeste kvalitet. Det sikrer, at alle udskiftede dele og komponenter er af originale eller tilsvarende standarder, hvilket bevarer instrumenternes autenticitet og ydeevne.

Vi arbejder omhyggeligt med renovering eller reparation af hvert klaver eller flygel og tager os tid til at justere, kalibrere og finjustere hver enkelt komponent for at sikre optimal klang og spilbarhed.