Renovering eller reparation af klaverer og flygler

Renovering og reparation af klaverer og flygler er vores hovedbeskæftigelse. Vi arbejder med alle typer klaverer, pianoer, pianetter og flygler. Vores renoverede produkter sælges fra vores værksted og showroom i Taastrup til kunder i Danmark og Sverige.

 

klaver stemning 790

 

Renovering af klaverer og flygler

En renovering betyder i vores optik, at instrumentet kommer på værksted i tre måneder, og hele eller dele af indmaden skiftes ud. Når vi påtager os enkeltstående renoveringsopgaver for kunder, er det kun klaverer af særlig høj håndværksmæssig standard, vi tager ind. Det drejer sig om SteinwayBösendorferHindsberg og Yamaha flygler og klaverer.

 

Reparation af klaverer og flygler

Reparation af klaverer og flygler er ikke så omfattende som renovering, og foretages ude hos kunden. Arbejdet består typisk af en minutiøs gennemgang af såvel interiør som eksteriør. Rammerne efterses. Alle hammerhoveder skiftes ud og strengene kontrolleres. Træet poleres op eller lakeres helt om, så det står som nyt. 

 

Renovering af violiner og andre strengeinstrumenter

Skal du have renoveret en gammel violin eller sat nye strenge på, så klarer vi også det. Violiner, celloer og guitarer udgør en forholdsvis lille del af vores daglige arbejde, men vi tager gerne opgaven. Vi formidler også gerne køb og salg af instrumenterne.

 

Stemning af flygler og klaverer

 Vi stemmer klaverer og flygler over hele Danmark. Kontakt os for nærmere information: 43 44 42 82