Køb og salg af nye og brugte klaverer og flygler

Vilhelms Musikværksted er etableret i år 1990 og har værksted og showroom i Taastrup ved København. Vi sætter en stor ære i at fremelske hvert enkelt instruments ypperste kvalitet – gennem stemning, klang, omhyggelig renovering eller blot en lakering. Besøg vores showroom med mere end 150 nye og renoverede klaverer og flygler – vi har formentlig Danmarks største og bredeste udvalg!

 

Køb og salg af nye og renoverede klaverer og flygler

 

Køb og salg af instrumenter i Danmark og Sverige siden 1990

Siden vi etablerede vores forretning for næsten 30 år siden har vi stået for håndværk og service i høj kvalitet. Vi sørger for alle detaljer: fra nye strenge til hammerhoveder, fra pudsning af tangenter til reparationer, og til slut opstilling af instrumentet i dit hjem. I de senere år har vi udvidet vores aktiviteter på det svenske marked, hvor vi både opkøber og sælger klaverer og flygler af høj kvalitet.

 

Salg af klaverer og flygler til svenske kunder

Flere og flere af vores kunder kommer fra Sydsverige. Der er kun en halv times kørsel fra Malmø til vores showroom i Taastrup ved København. Her kan man typisk afprøve omkring 150 forskellige nye eller renoverede klaverer og flygler. Forsendelse til Sverige er ganske uproblematisk ligesom vi naturligvis tager et instrument tilbage, hvis det ikke lever op til forventningerne.

 

Ring til os hvis du ønsker at sælge dit klaver eller flygel

Skal sælge dit klaver eller flygel, så sælg det til os - Ring til os eller kontakt os på mail, så får vi en snak, og finder en pris.

 

Aktuelt mere end 150 nye og brugte instrumenter til salg

Hos Vilhelms Musikværksted finder du et af landets største, billigste og mest attraktive udvalg af nye og brugte klaverer til salg. Herunder finder du vores aktuelle salgslister - men der kommer næsten dagligt nye instrumenter til!

Samlet oversigt - nye og brugte:

Samlet oversigt - kun brugte:

Samlet oversigt - silent klaverer og flygler:

 

 

Steinway & Sons Flygler

Steinway & Sons flygler

Vilhelms Musikværksted har mere end 20 års erfaring i håndtering af Steinway-flygler. Gennem årene har vi stået for renovering af mere en 200 af disse ikoniske instrumenter. Når vi renoverer noget så delikat som et Steinway flygel, går vi kompromisløst frem efter forskrifterne fra Steinways eget værksted. På den måde sikrer vi, at vi kan levere fejlfri renoverede flygler til vore kunder i Danmark og Sverige

 

 

Yamaha akustiske og digitale flygler og klaverer

Yamaha flygler og klaverer

Vilhelms Musikværksted er autoriseret forhandler af Yamahas store udvalg af klaverer og flygler. Kom ind i vores showroom i Taastrup ved København og se det store udvalg!

 

 

 Kawai flygler og klaverer

Kawai flygler og klaverer

Vilhelms musikværksted har sædvanligvis et godt udvalg af brugte klaverer og flygler fremstillet på Kawais verdenskendte instrumentfabrik i Japan.