Diverse spørgsmål vedrørende klaverer

Diverse spørgsmål vedrørende klaverer

Hvor kan jeg sælge mit klaver

Man kan sælge sit brugte klaver på flere måder. Hver metode har sine fordele og ulemper. En oplagt mulighed er…

Man kan sælge sit brugte klaver på flere måder. Hver metode har sine fordele og ulemper. En oplagt mulighed er at sælge til en forhandler af nye klaverer, men de ønsker som oftest kun at købe dit klaver ifm. et køb af nyt klaver. Du kan også vælge at sælge i en ren handel til en forhandler som Vilhelms Musikværksted, som har specialiseret sig i opkøb af brugte klaverer. Her opnår du som oftest markedsprisen og får afhentet klaveret i dit hjem. Du kan også sælge gennem Den Blå Avis eller Gul og Gratis, men her er det svært at vurdere, hvad prisen skal være, transporten fra dig til køber kan være en vanskelig sag.

Hvad koster et brugt klaver?

Prisen på et godt brugt klaver varierer meget alt afhængig af mærke, model, alder og stand. Du kan være heldig…

Prisen på et godt brugt klaver varierer meget alt afhængig af mærke, model, alder og stand. Du kan være heldig at købe et acceptabelt brugt klaver hos en forhandler for 10.000 kr. Men regn med, at de rigtig gode klaverer med en kraftig og farverig sound samt en god lydkarakter starter ved 20.000 kr. Priser på brugte klaverer

Er mit klaver noget værd?

Hvis du ønsker at få en vurdering af prisen på dit klaver med henblik på salg, er det fornuftigste, du…

Hvis du ønsker at få en vurdering af prisen på dit klaver med henblik på salg, er det fornuftigste, du kan gøre at henvende dig til en forhandlere af brugte klaverer. Forhandleren vil spørge sig om klaverets mærke, model, årgang og naturligvis stand, og vil på den baggrund kunne give dig en cirkapris. Du vil hjælpe forhandleren ved at sende ham nogle fotos af klaveret.

Hvad vejer et klaver?

Et klaver vejer typisk mellem 200 og 300 kg..

Et klaver vejer typisk mellem 200 og 300 kg..